Летен тенис лагер

Летен тенис лагер

ТЕНИС ЛАГЕРИ ЛЯТО 2017
05 юни – 15 септември

КАКВО НИ ПРАВИ РАЗЛИЧНИ ????

1. Всеки ден – 1 час ДОПЪЛНИТЕЛЕН СПОРТ по избор: (баскетбол, футбол, бадминтон, хандбал, отборни игри, скуош, фитнес, народна топка, плуване в четвъртък 15-16ч в съседния хотел)
2. Всяка седмица – ПЕТЪЧЕН ТУРНИР. Учим децата и на състезателна среда, която балансираме със спокойствие, подкрепа и насърчаване.
3. Два пъти седмично – Специализирана физическа подготовка (СФП) с нашия треньор по ОФП, СФП и лека атлетика.
4. Всеки ден – разполагаме с 6 открити корта, както и 4 в зала, където тренираме с лагерниците в жега или дъжд. Лобито на Клуба, където тенисистите почиват, е климатизирано.

КОГА И ЗА КОГО
всяка седмица до 15 септември
понеделник – петък
10:00-16:00 ч. (възможност за удължен престой, 9-17 ч.)
за деца от 5-18г., 5 и 6-годишните са на половин ден

ПРОГРАМА
10-12 – тенис, 12-13 – обяд, 13-14 – допълнителен спорт (баскетбол, футбол, бадминтон, хандбал, отборни игри, скуош, фитнес, народна топка, плуване в четвъртък 15-16ч в съседния хотел), 14-16 – тенис, 9-10 и 16-17 – удължен престой с филм или книга

ТЕНИС
Децата се разпределят в различни групи според техните възможности и възраст. Обучават ги едни от най-квалифицираните треньори в България, които подхождат според индивидуалните потребности и качества на децата.

По преценка на треньорите заниманията по тенис могат да се провеждат както на открито, така и в зала. За целта децата се задължават да носят по 2 ЧИФТА МАРАТОНКИ без грайфери – едни за игра навън и едни, нови или изпрани, за игра в залата.

ЗАПИСВАНЕТО става с попълване на бланка на рецепция или онлайн до запълване на местата. За по-добра организация, не толерираме записване на деца в същия ден. Плащането може да е в брой, с карта или по банков път.
Сдружение Тенис клуб Малееви
Райфайзенбанк ЕАД
IBAN: BG42RZBB91551063691616
BIC: RZBBBGSF

 

ОТСТЪПКИ: 10% за деца от едно семейство, или при плащане наведнъж на три или повече седмици. Отстъпките не се натрупват.

ОБЯДЪТ не е включен в цената. Можете да го приготвите в къщи или да ползвате нашия бар или ресторант.

Очакваме ви! Да бъдем заедно със спорт, игри и нови приятелства!

Благодарим Ви, че ни давате възможност да работим с вашите деца и да се доказваме като треньори!

Share this post