Условия и цени

 • null
  Тренировките в Академията се провеждат в съотношение 2 до 4 състезатели на един треньор. Има възможност за интензивни тренировки до около 15-22 часа седмично, което включва минимум 10 ч./седмица тенис, 5 ч./седмица ОФП и волева подготовка.
 • null
  Академията има поне два корта на разположение от понеделник до петък 8-19 ч. и събота от 9-13 ч.
  При наличие на допълнителен свободен корт, детето може да дойде да играе извън часовете на Академията със свой приятел или с родител.
  Децата имат възможност за редовни срещи с Маги Малеева, в които да обменят тенис умения, житейски истории и предизвикателства.
 • null
  Таксата за състезатели на ТК Малееви за сезона от 52 седмици, 6 ноември 2023 – 3 ноември 2024
  е 6295 лв. В допълнение се плаща треньорска такса.

  Таксата за състезатели некартотекирани в ТК Малееви е от 150 лв./седмица или от 600 лв./месец.
  Може да се свържете с нас за допълнителна информация. Финансовите условия се оптимизират при увеличаване броя на тренировките или при по-малък брой седмици.
 • null
  Майсторските класове и обученията с гост-треньори, както и участията в турнири и лагери се заплащат допълнително.
 • null
  Състезателите с изразен талант и отлични резултати може да получат стипендия по пренценка на треньорите, управителя на Академията и Ръководството на Клуба
 • null
  Външен треньор, ако има такъв, може да присъства на тренировките като наблюдател. Програмите са индивидуални, изготвят се съвместно от треньори и родители и са съобразени с нуждите и качествата на младия състезател.