Условия и цени

 • null
  Тренировките в Академията се провеждат в съотношение 2 до 4 състезатели на един треньор. Има възможност за интензивни тренировки до около 8-10 часа седмично, което включва минимум 6 ч./седмица тенис, 2ч./седмица ОФП и 1ч./седмица умствен тренинг.
 • null
  Академията има поне два корта на разположение от понеделник до петък 9-17ч. и събота от 9-13ч.
  При наличие на допълнителен свободен корт, детето може да дойде да играе извън часовете на Академията със свой приятел или с родител.
  Децата имат възможност за редовни срещи с Маги Малеева, в които да обменят тенис умения, житейски истории и предизвикателства.
 • null
  Таксата за състезатели на ТК Малееви за сезона от 24 седмици, октомври-март 2016-2017 е 1160лв. В допълнение се плаща 12лв/треньорски час.
  Таксата за състезатели некрартотекирани в ТК Малееви е 126лв./седмица или 500 лв./месец.
  Може да се свържете с нас за допълнителна информация. Финансовите условия се оптимизират при увеличаване броя на тренировките или при по-малък брой седмици.
 • null
  Майсторските класове и обученията с гост-треньори, както и участията в турнири и лагери се заплащат допълнително.
 • null
  Състезателите с изразен талант и отлични резултати може да получат стипендия по пренценка на треньорите, управителя на Академията и ръководството на Клуба
 • null
  Външен треньор, ако има такъв, може да присъства на тренировките като наблюдател. Програмите са индивидуални, изготвят се съвместно от треньори и родители и са съобразени с нуждите и качествата на младия състезател.