Приказен тенис

ИЗКУСТВОТО ДА СЕ ПРЕПОДАВА ТЕНИС ЧРЕЗ РАЗКАЗВАНЕ НА ПРИКАЗКА

null

Методологията ни е съобразена с нуждите на 3-4-годишните. Разработена е специално, за да запали децата по тениса и спорта от най-ранна възраст. Благодарение на интереса, който предизвикват у децата различните приказни истории, треньорите могат лесно да предадат и изградят у тях фундаменталните основи на техниката на движенията в тениса неусетно за самите деца. Треньорите създават защитена среда, в която децата основно се забавляват, учат се да използват и развиват креативността си, като избират нови начини за действие на база „опит-грешка“. Развиват самочувствието и увереността си, докато преминават различни по трудност нива в отделните истории. По този начин изграждат страст и желание към най-естественото за тях действие – движението. Всяка тренировка има ясна схема и правила, използват се познати герои, интересни случки и забавни и артистични похвати. Езикът е ясен и достъпен, термините и техниката са важни толкова, колкото забавлението и положителните спомени. Структурата на тренировката дава спокойствие и сигурност на децата. Посаждаме с любов и търпение самостоятелност, следване на рутина и постигане на напредък със здравословна доза трудности и новости.

  • Нашите треньори и педагози са преминали специално обучение по този образователен метод, който превръща уроците по тенис в приказно приключение.
  • Тренировката e 45 минути, играе се на малки кортове в специализирана спортна зала, с малки ракети, специални леки топки и ниски тенис мрежи.
  • Таксата е 20 лв. на час. Предварителното записване гарантира мястото на детето в желаните дни и часове.
    Проверете графика, пишете ни на groups@maleevi.academy, тел.: +359 896 90 34 30 или заповядайте на място, за да уговорите удобен час.
  • Предлагаме една безплатна пробна тренировка, за която също е необходимо предварително записване.